Over ons

AbbVie Nederland is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf dat mensen en de kwaliteit van hun leven altijd op de eerste plaats zet. Wij helpen mensen met complexe aandoeningen zoals de gevorderde vorm van de ziekte van Parkinson. Dit doen we met onze innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende zorgoplossingen die we ontwikkelen met partners.

Iedere maand googlen 25.000 Nederlanders naar informatie over parkinson. Zowel mensen die de aandoening hebben als hun partners en kinderen zijn op zoek. Tot nu toe was online weinig informatie te vinden over het gevorderde stadium. Dat is er met de website nu wel. Op verdermetparkinson.nl wordt mensen perspectief geboden. Ontdekken wat ondanks de ziekteprogressie (nog) wél kan, daar gaat het op deze website om.

Informatie op maat

Binnen 3 stappen informatie op basis van jouw keuzes.
Vraag 1/3

Voorbeeld vraag 1

Selecteer jouw antwoord

Nachten met Parkinson

Maar liefst 70-90% van de mensen met parkinson heeft slaapproblemen1. En toch worden deze slaapproblemen weinig besproken, terwijl er vaak wel iets aan te doen is. Speciaal voor al die mensen die wakker liggen van parkinson, is er nu een podcast over slaap.

Meer informatie Luister de podcast