Verder met parkinson zelfcheck

Lees mindermeer

Uitleg De ziekte van Parkinson heeft een grote impact op jouw leven. Iedereen ervaart het op zijn of haar eigen manier. Wat kan ik (nog wel)? Wat niet? Wat wil ik? Welke opties zijn er voor mij en mijn omgeving?

Door deze vragenlijst met 10-15 vragen in te vullen, krijg je meer inzicht in jouw situatie en heb je een houvast om met jouw neuroloog, verpleegkundige, partner of kinderen te praten over wat er voor jou toe doet. Zodat je steeds de meest passende zorg krijgt.

Je krijgt informatie en tips die je in staat stellen dat je zo veel mogelijk kunt doen wat voor jou belangrijk is.

AbbVie kan niet zien wie de vragenlijst invult. De anonieme gegevens worden gebruikt om inzicht te krijgen hoe mensen hun kwaliteit van leven waarderen en wat zij belangrijk vinden.

Hierdoor kunnen we de rode draad eruit halen die we kunnen delen op deze website, maar ook met zorgverleners en patiëntenorganisaties.

Vraag 1: Vul je deze test voor jezelf in of voor iemand anders met de ziekte van Parkinson?

Informatie op maat

Binnen 3 stappen informatie op basis van jouw keuzes.
Vraag 1/3

Voorbeeld vraag 1

Selecteer jouw antwoord

Nachten met parkinson

Maar liefst 70-90% van de mensen met parkinson heeft slaapproblemen1. En toch worden deze slaapproblemen weinig besproken, terwijl er vaak wel iets aan te doen is. Speciaal voor al die mensen die wakker liggen van parkinson, is er nu een podcast over slaap.

Meer informatie Luister de podcast