Jouw verhaal kan het verschil maken

Gezocht: mensen met Parkinson die last hebben van slaapproblemen

Slaapproblemen als gevolg van de ziekte van Parkinson, (h)erken jij het? Er wordt niet of nauwelijks over gepraat. Soms omdat slaapproblemen worden beschouwd als ‘normaal’. Soms omdat er geen verband wordt gelegd tussen Parkinson en een slaapstoornis. Tijd voor bewustwording!

Daarom willen we graag jouw verhaal horen. Want hoe is het leven met Parkinson, hoe ervaar je de slaapproblemen en wat voor impact hebben deze slaapproblemen op jou en je naasten? Tijdens een interview leggen we jouw ervaringen vast op beeld.

Voor de opnames op woensdag 8 maart zijn we op zoek naar 3 patiënten met Parkinson die slaapproblemen ervaren (en hun naasten).

Wat kan ik verwachten?

  • Het interview duurt ongeveer een 2,5 uur en vindt plaats in Den Bosch;
  • Op de set zijn de mensen van AbbVie, het creatief bureau en de cameraploeg aanwezig. Zij begeleiden je tijdens deze dag en leiden alles in goede banen. Uiteraard mag je zelf ook iemand meenemen ter ondersteuning, als je dat prettig vindt;
  • Er is een visagist aanwezig en je krijgt duidelijke aanwijzingen tijdens het filmen/fotograferen;
  • Ook is eten en drinken op de set aanwezig. Dit hoeft je niet zelf te regelen.
  • De video’s en foto’s worden gebruikt in een bewustwordingscampagne over slaapproblemen bij Parkinson, gericht op mensen met Parkinson en medisch specialisten, en kunnen o.a. worden gebruikt op de website verdermetparkinson.nl, social media, e-mailings en verschillende gedrukte middelen (zoals flyers en advertenties).

Aanmelden?

Weet jij als geen ander hoe het is om te leven met slaapproblemen en de ziekte van Parkinson en wil je jouw verhaal hierover kwijt? Mail naar saskiasmulders@happyhorizon.com of bel naar +31(0)40 304 00 70.

Happy Horizon Healthcare B.V. voert projecten uit die gaan over ziekte en gezondheid en is door farmaceutisch bedrijf AbbVie gevraagd om dit project uit te voeren.

NL-NEUP-230004